Доставка и плащане

Доставка и плащане

1.Начин на плащане

1.1 Плащане по банков път на пълната стойност на поръчката на следната банкова сметка:

В полза на: КОЛОР-Н ТРЕЙД ЕООД, IBAN: BG47UNCR70001524921771, BIC: UNCRBGSF, банка: УНИКРЕДИТ БУЛБАНК АД , основание за превода: Номер на поръчката /ДД/ММ/ГГ.BG47UNCR7000152492177

1.1.1 При избор на плащане по банков път, Вашата поръчка ще започне да се обработва след получаване на банковия превод.

1.1.2 Срокът за плащане на направени поръчки с избран метод на плащане по банков път, е до 3 работни дни от датата на генериране на поръчката в уебсайта. След изтичането на този срок, ако няма направено плащане, поръчката се счита за отказана.

1.1.3 При плащане по банков път, потребителят дава своето изрично и безусловно съгласие, да заплати на КОЛОР-Н ТРЕЙД ЕООД, авансово и в пълен размер, продажната цена на всяка поръчана от онлайн магазина стока.

1.2 Плащане при доставката (Пощенски паричен превод - ППП)

1.2.1 Този метод на плащане е достъпен, ако сте избрали метод на доставка с логистична фирма-Спиди, с фиксирана цена на доставка, без значение дали е до адрес или офис на куриер.

1.3 Независимо от избрания начин на плащане, всички плащания се извършват само в български лева.

2. Цена на доставка

2.1 Фиксирана цена на доставка - 6,50 лв.

2.1.1 При избор на фиксирана цена на доставката, то тя се извършва с логистична фирма -Спиди, до офиса на куриера или до адрес на клиента.

2.1.2 Цената на доставката за цяла България на поръчки под 150.00 лв. до 10кг. е 6,50 лв.

2.1.3 Цената на доставката за цяла България на поръчки под 150.00 лв. над 10 кг. се определя според тарифите на логистичната фирма.

2.1.4 Срокът за доставка при избор на фиксирана цена на доставка е 3-4 дни от получената поръчка или от полученото плащане.

2.2 Безплатна доставка - 0 лв.

2.2.1 Безплатна доставка се предлага на територията на Република България при направена поръчка през онлайн магазина с изчислена стойност над 150.00 лв. до 10 кг. (по актуалните цени на артикулите в сайта, без цената на доставка).

2.2.2 Цената за доставка на поръчки над 150.00 лв. и над 10 кг. се определя според тарифите на логистичната фирма.

2.2.3 Безплатната доставка за територията на Република България се извършва с логистична фирма.

2.2.4 Всички поръчки с Безплатна доставка се доставят в 3-4 дневен срок от получената поръчка или от полученото плащане.

2.2.5 При ползването на Безплатна доставка, не може да се използва друг вид отстъпка, освен в опциите за пазаруване предоставени от MiniFashion.bg .

2.2.6 Безплатната доставка НЕ включва промоционално намалените стоки.

3. Поръчки се приемат по стандартен метод за поръчка през сайта след регистрация или като гост.

4. Всички поръчки направени след 14:00, започват да се обработват на следващия ден.

5. Срока за доставка започва да тече:

5.1 От същия ден, в случай че поръчка е направена преди 14:00 и е избран метод на плащане при доставката.

5.2 От същия ден, в случай че поръчка е направена преди 14:00, избран е метод на плащане по банков път и е получено плащането.

5.3 От следващия ден, в случай че поръчка е направена след 14:00 и е избран метод на плащане при доставката.

5.4 От следващия ден, в случай че поръчка е направена след 14:00 избран е метод на плащане по банков път и е получено плащането до 14:00 на следващия ден. В случай, че не е получено плащането на следващия ден, срока за доставка започва да тече от деня на получаване на плащането.

6. Всички поръчки изпратени с куриер са с опция "преглед преди да платиш". Вие имате възможност да прегледате продуктите преди да ги заплатите и/или приемете от куриер. При отказа от вземане на поръчка клиента дължи куриерски такса за връзщането на поръчката.

6.1 В случай, че поръчката е с фиксирана цена за доставка и вие се откажете от поръчката след прегледа, вие заплащате разходите по доставката и връщането на продуктите.

6.2 В случай, че поръчката е с Безплатна доставка и вие се откажете от поръчката след прегледа, вие заплащате само разходите по връщането на продуктите.

6.3 В случай, че поръчката е с няколко продукта и вие се откажете от част от тях след прегледа, вие заплащате само разходите по връщането на тези продуктите.

7. Когато поръчаният от Вас продукт не е наличен на склад, ние ще Ви уведомим за това, като ще получите предложение за подобен продукт.

Върни се горе