Проверка на пратката преди плащане

Проверка на пратката преди плащане

За всички клиенти направили поръчка през сайта MiniFashion.bg и доставена с куриер предлагаме услугата „Преглед и проверка на пратката преди плащане“. Услугата предоставя възможността клиента да провери получената пратка за:

  1. -       Дали има увреждане или дефект на продукта или опаковката при доставката
  2. -       Дали е получен поръчания продукт

Услугата „Преглед и проверка на пратката преди плащане“ се предлага за всички продукти намиращи се в сайта MiniFashion.bg.

Услугата „Преглед и проверка на пратката преди плащане“ не предлага тест на продукти (размера на артикула) преди плащане.

В случай, че преди отварянето на пратката за преглед забележите, че има видимо нарушение на опаковката е необходимо да поискате на куриера „Протокол за рекламация“ и да го попълните. В такива случай, моля да ни извините и да се свържете с нас, като ни пишете на info@minifashion.bg, за да може да ви изпратим отново поръчката. Куриера също има грижата да се свърже с нас относно възникнала ситуация с рекламацията. 

В случай, че след отварянето на пратката продуктът не е в добър търговски вид, има следи от наранявания или видими дефекти, вие имате право да откажете поръчката директно на куриера, който доставя пратката. В този случай, моля да ни уведомите като пишете на info@min

Върни се горе