MiniFashion - Детска мода онлайн

MiniFashion - Детска мода онлайн

Екипът на MiniFashion се състои от млади хора, които работят усилено, отговорни са към работата си и залагат на професионализма и опита си в онлайн търговията, придобили го с времето (повече от 10 години), за да Ви предложат на едно място най-качествените модни артикули за Вашите деца. Това, което ценим най-много и ни кара да работим повече сте Вие нашите клиенти и положителните мнения за нас като екип.

Нашата цел е да можем да предложим на Вашите деца чрез Вас майките разнообразие от детско облекло, което обхваща всеки детски стил, визия за всеки ден, за всеки повод и за всеки сезон, без да правим компромис с качеството на предлаганите от нас артикули. В портфолиото на сайта ни ще откриете дрехи, обувки и аксесоари за бебета от 0 до 12 месеца, за момичета от 12 месеца до 18 години, за момчета от 12 месеца до 18 години, както и всякакви аксесоари включващи - спални комплекти за детски легла, термо чанти, чанти за колички, одеяла и други.

Част от марките, които Ви предлагаме за детска мода са: Mayoral - детски и бебешки дрешки и обувки, Boboli - детски и бебешки дрехи и обувки, Rubies - карнавални костюми за всеки празник и повод, BabyOne - продукти необходими за растежа и развитието на детето Ви, Beppi - удобни обувки за весели игри, Ross Unique - официални детски рокли, BioBaby, iPlay, Sterntaler, KikaBoo - детски спални комплекти и други марки.

Ще се радваме ако можем да удовлетворим Вашите търсения и MiniFashion стане мястото, от което ще обличате Вашето дете, за да изглежда индивидуално всеки път.

Върни се горе